https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_2eb3e94fa4922fc4.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_5250378ebad6b592.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?

Zoek hier naar de juiste vacature

https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_040359a93dfcd59b.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Werken bij Ziggo

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.

Werken bij UPC

Bekijk alle UPC vacatures op de speciale werken bij Ziggo pagina . Ziggo (voorheen UPC) is een bekende digitale aanbieder die gespecialiseerd is in het leveren van diverse internet, televisie, en telefonie diensten. Het bedrijf voorziet ongeveer twee miljoen klanten van toegang tot de digitale wereld. De organisatie stelt haar medewerkers centraal en investeert hierin door middel van meerdere trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Ziggo heeft onder andere vestigingen in Rotterdam, Nijmegen en Leeuwarden. Voor het klantcontactcenter op deze locaties zoeken wij kandidaten die de ambitie hebben om aan de slag te gaan op de technische Helpdesk of Klantenservice afdeling. Je helpt telefonisch consumenten met het installeren van digitale televisie. Daarnaast beantwoordt je ook diverse (technische) vragen die betrekking hebben op verschillende producten en/of diensten van Ziggo.

Ga aan de slag als Klantenservice medewerker bij UPC!

Voor onze technische helpdesk vacatures zoeken wij helpdesk medewerkers die, naast ervaring in telefonisch klantcontact, ook kennis en/of affiniteit hebben met ICT en multimedia producten. Op de klantenservice afdeling zul je aan de slag gaan als klantenservice medewerker, customer service agent of inbound servicemedewerker. Voor deze inbound vacatures zoeken wij kandidaten die eerder telefonische klantcontact ervaring hebben opgedaan en beschikken over empatische vaardigheden.

Zie jij het als uitdaging om aan het werk te gaan bij Ziggo (voorheen UPC) en ben je woonachtig in de regio Rotterdam, Nijmegen of Leeuwarden? Bekijk dan hier onze klantenservice vacatures bij Ziggo en solliciteer direct!

Zoekcriteria