https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_2eb3e94fa4922fc4.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_5250378ebad6b592.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?

Zoek hier naar de juiste vacature

https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_040359a93dfcd59b.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Werken bij Aegon

Word klantexpert bij Aegon afdeling Leven - Leeuwarden

Heb jij het altijd leuk gevonden om klantcontact te hebben in je werk? En lijkt het je daarnaast fanatastisch om als geboren klantadviseur minimaal 1 Wft dilpoma te gaan behalen? Start dan...
Gepubliceerd: 13-09-2017
Referentie nr:#FILE11235

HBO vacature Klantenservice Specialist Aegon - Den Haag

Wij hebben een super toffe HBO vacature als Klantenservice Specialist bij Aegon Den Haag. Heb jij al wat ervaring in de financiële dienstverlening en ben je echt toe aan de volgende stap...
Gepubliceerd: 01-06-2017
Referentie nr:#FIRK10863

Klantenservice afdeling Schade Aegon in Den Haag - Den Haag

Wil jij aan de slag als klantenservice medewerker op de afdeling Schade bij Aegon in Den Haag? Ben je 28-36 uur flexibel inzetbaar en wil je kosteloos wft's behalen via FINTREX? Reageer dan snel!
Gepubliceerd: 20-04-2017
Referentie nr:#FIRK10652

Klantcontact specialist (HBO-WO) bij Aegon - Den Haag

Lijkt het jou interessant om aan de slag te gaan als Klantcontact Specialist bij Aegon, een grote speler in de verzekringsbranche! Reageer dan direct!
Gepubliceerd: 13-04-2017
Referentie nr:#FIRK10380

TOP vacature: Klantenservice Vermogen bij Aegon - Den Haag

Wij zijn op de Klantenservice Aegon afdeling op zoek naar klantenservice adviseurs voor de afdeling Vermogen. Wil jij snel aan de slag binnen een leerzame baan? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 10-04-2017
Referentie nr:#FIRK10582

Behaal je Wft diploma en start bij Aegon! - Den Haag

Ben jij een telefonische topper die graag aan de slag wilt in de verzekeringswereld? Reageer dan direct en behaal je Wft diploma bij Aegon!
Gepubliceerd: 07-04-2017
Referentie nr:#FIRK10387

Nieuwe vacature (HBO/WO niveau) Aegon Den Haag - Den Haag

Wij zijn voor een nieuwe klantenservice vacature (HBO/WO niveau) Aegon in Den Haag op zoek naar klantenservice medewerkers Schade. Wil jij werken bij Aegon? Solliciteer dan nu!
Gepubliceerd: 08-12-2016
Referentie nr:#FIRK08076

Startersbaan (HBO niveau) Aegon Den Haag - Den Haag

Wij zijnj voor een startersbaan (HBO niveau) bij Aegon in Den Haag op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste klantenservice medewerkers Schade. Interesse? Solliciteer dan direct en kom werken...
Gepubliceerd: 25-11-2016
Referentie nr:#FIRK09413

Klantcontact medewerker (Wft diploma) Aegon in Den Haag - Den Haag

FINTREX zoekt nieuwe klantcontact medewerker die in staat zijn om hun Wft diploma te halen en aan de slag te gaan bij Aegon in Den Haag. Wil jij snel werken bij Aegon? Lees dan snel veder en...
Gepubliceerd: 24-11-2016
Referentie nr:#FISR09002

SPOED vacature: Snel aan de slag bij Aegon! - Den Haag

Wij zijn voor Aegon Den Haag met spoed op zoek naar klantcontact medewerkers voor het contactcenter. Jij bent iemand die al in het bezit is van een Wft Basis diploma of bereid bent om deze te...
Gepubliceerd: 09-11-2016
Referentie nr:#FIRK09288

Werken bij Aegon

Voor onze opdrachtgever Aegon zoeken wij gemotiveerde financieel medewerkers in Leeuwarden en Den Haag. Wil jij graag werken bij Aegon Den Haag of Leeuwarden? Op deze pagina vind je alle financiele klantenservice banen die Aegon te bieden heeft.

Aegon is een financieel dienstverlener die oplossingen biedt op het gebied van pensioenen, hypotheken, verzekeringen en vermogensbeheer. Heb jij kennis van deze financiele dienstverlening of wil jij hier graag meer over leren? Dan ben jij misschien wel de financieel medewerker die bij Aegon past.

Werken bij Aegon betekent werken bij een organisatie die zich verantwoordelijk voelt voor de financiele bewustwording van de klant. Daarom bieden zij in een eerlijk gesprek begrijpelijke oplossingen, zodat de klanten zelf bewust keuzes kunnen maken voor de financiele toekomst.

Werken bij Aegon als financieel medewerker betekent dat jij een grote rol speelt in deze financiele bewustwording van de klanten.

Heb je interesse gekregen om te werken bij Aegon? Solliciteer dan direct op één van de beschikbare vacatures en wij helpen jou zo snel mogelijk om aan de slag te gaan met jouw nieuwe baan!

Zoekcriteria