https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_2eb3e94fa4922fc4.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_5250378ebad6b592.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?

Zoek hier naar de juiste vacature

https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_040359a93dfcd59b.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Werken bij Achmea

Klantenservice medewerker Achmea in Leeuwarden - Leeuwarden

Voor de verzekeraar Achmea in Leeuwarden zijn wij op zoek naar klantenservice medewerkers voor het service center. Heb jij eerder callcenter ervaring opgedaan en beschik je over zowel service als...
Gepubliceerd: 03-04-2014
Referentie nr:#FIRK03250
A

Klantenservice Medewerker Schade in omgeving Zutphen - Omgeving Zutphen

In de omgeving van Zutphen zijn wij op zoek naar enthousiaste Klantenservice medewerkers die parttime aan de slag willen bij een bekende verzekeringsmaatschappij. Ben jij de persoon die wij zoeken?...
Gepubliceerd: 13-07-2017
Referentie nr:#FISR06022
B

Allround medewerker bij Achmea in Tilburg - Tilburg

Binnen de afdeling Interpolis Acceptatie en Beheer ga jij allround werkzaamheden verrichten. Jij bent geïnteresseerd in schade en wil dan ook graag je Wft Schade behalen.
Gepubliceerd: 04-07-2017
Referentie nr:#FISB11308

Ervaren klantcontact medewerker bij Achmea - Utrecht

In de klantcontact wereld heb jij al veel ervaring opgedaan. Hierdoor weet jij jezelf en het bedrijf op een steeds hoger level te tillen.
Gepubliceerd: 22-06-2017
Referentie nr:#FISB11186

Inbound Klantenservice medewerker bij Achmea Apeldoorn - Apeldoorn

Voor verzekeraar Achmea in Apeldoorn zoeken wij servicegerichte en klantvriendelijke medewerker die ervaring hebben met klantcontact.
Gepubliceerd: 12-04-2017
Referentie nr:#FISR10586

Klantenservice medewerker (24-36 uur) in Leusden - Leusden

Ben jij het aanspreekpunt bij wie elke klant terecht kan en wil je werken binnen een enthousiast en gemotiveerd team?! Solliciteer dan nu bij Zilveren Kruis Achmea voor de functie van...
Gepubliceerd: 06-04-2017
Referentie nr:#FISR09996

Klantenservice medewerker Achmea in Leusden - Leusden

Grijp nu je kans om deel uit te maken van een enthousiast en gemotiveerd klantcontactteam binnen Zilveren Kruis Achmea. Mensen verder helpen en al hun vragen beantwoorden is jouw doel.
Gepubliceerd: 04-04-2017
Referentie nr:#FISR10526

Klantenservice baan (vanaf 20 uur) in Leusden - Leusden

VInd jij het leuk om mensen te helpen? Voor Achmea in Leusden zoeken wij klantenservice medewerkers die erg klantgericht zijn. Ben jij dit?
Gepubliceerd: 03-04-2017
Referentie nr:#FIRK10514

Schadeadviseur bij Achmea in Tilburg - Tilburg

In deze uitdagende en flexibele functie help je klanten bij schades. Ga jij de uitdaging aan als Schadebehandelaar bij Achmea?
Gepubliceerd: 01-03-2017
Referentie nr:#FISR10176

Werken op de afdeling Schade bij Achmea in Tilburg - Tilburg

Lijkt het jou een mooie uitdaging om klanten te adviseren over schadeverzekeringen? Kom werken bij Achmea!
Gepubliceerd: 27-02-2017
Referentie nr:#FISR10178

Op deze pagina vind je alle klantenservice vacatures bij Achmea. Heb jij affiniteit met de verzekeringsbranche en wil je graag aan de slag voor een grote opdrachtgever als Achmea. Bekijk dan hier de actuele Achmea vacatures en reageer direct.

Achmea als werkgever Achmea is de grootste verzekeraar van Nederland. Deze organisatie verzekert haar klanten voor schade, zorg en inkomen. Onder de merknaam Achmea vallen 20 merken waaronder: ZilverenKruis, Centraal Beheer Achmea, Interpolis, Agis en FBTO. Als klantenservice medewerker bij Achmea vertegenwoordig jij deze merken en zorg je ervoor dat de klanten van Achmea op de juiste manier geïnformeerd worden.

De klantenservice afdeling van Achmea is verspreid door het land. Zo heeft Achmea onder andere vacatures op haar locaties in Leeuwarden, Apeldoorn en Leiden.

Solliciteer direct en ga werken bij Achmea! Op het moment is FINTREX op zoek naar Klantenservice medewerkers op de klantenservice van Achmea in Leeuwarden. Heb jij recente klantcontact ervaring en woon je in de omgeving van Leeuwarden? Neem dan een kijkje tussen de openstaande vacatures hierboven en ga werken bij Achmea!