https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_2eb3e94fa4922fc4.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_5250378ebad6b592.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?

Zoek hier naar de juiste vacature

https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_040359a93dfcd59b.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Klantenservice vacatures Zoetermeer

Klantenservice vacature Achmea - Zoetermeer

Voor een klantenservice vacature bij Achmea is FINTREX op zoek naar klantcontact medewerkers die klanten hulp bieden omtrent schadeverzekeringen. Interesse? Reageer dan direct.
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#FIRK12318

Retentie medewerker - Zoetermeer

Wil jij graag starten in de klantcontact wereld en zie jij het als een uitdaging klanten van dit toffe bedrijf te behouden? Dan is de functie Retentie medewerker echt iets voor jou! Interesse?...
Gepubliceerd: 07-11-2017
Referentie nr:#FILE12281

Medewerker Schadeclaims regio Den Haag - Regio Den Haag

In regio Den Haag zoeken wij voor een financiële vacature klantenservice medewerkers voor de afdeling Schade. Heb jij ervaring in financieel klantcontact afhandeling? Solliciteer dan direct.
Gepubliceerd: 31-10-2017
Referentie nr:#FIRK05319
A

Service medewerker Schade in Zoetermeer - Zoetermeer

Heb jij affiniteit met financiële dienstverlening? En zoek je een fulltime baan in Zoetermeer vanaf 30 uur per week. Ga aan de slag als Klantcontact medewerker Schade bij een...
Gepubliceerd: 31-10-2017
Referentie nr:#FIRK07310

Werken op de afdeling Schadeclaims in Zoetermeer - Zoetermeer

Heb jij een MBO of HBO werk- en denkniveau? Lijkt het jou leuk om te werken binnen de financiële dienstverlening? Ga aan de slag als Schadebehandelaar in Zoetermeer!
Gepubliceerd: 31-10-2017
Referentie nr:#FISR07273

Klantcontact medewerker Schade in Zoetermeer - Zoetermeer

Als Klantcontact medewerker ga je aan de slag voor één van de bekendste verzekeraars van Nederland in Zoetermeer. Je staat klanten telefonisch te woord over verschillende schademeldingen.
Gepubliceerd: 31-10-2017
Referentie nr:#FISK07585

Werken als Schade Specialist in Zoetermeer - Zoetermeer

Op zoek naar een leuke financiële functie in Zoetermeer? Solliciteer nu als Schade Specialist bij een van de grootste verzekeraars van Nederland en help klanten bij diverse schadeclaims.
Gepubliceerd: 31-10-2017
Referentie nr:#FISR06613

Werken als Klantadviseur Schade in Zoetermeer? - Zoetemeer

Voor deze functie zijn wij op zoek naar klantenservice adviseurs Afdeling Schade in Zoetermeer. Heb jij eerder werkervaring opgedaan binnen het contactcenter? Lees snel verder en solliciteer...
Gepubliceerd: 31-10-2017
Referentie nr:#FISR06480

Klantenservice medewerker Schade in Zoetermeer - Zoetermeer

Wij zijn op zoek naar klantenservice medewerkers voor op de Schade afdeling van een bekende verzekeraar. Heb jij interesse om minimaal 20 uur per week aan de slag te gaan bij een bekend...
Gepubliceerd: 31-10-2017
Referentie nr:#FISR06478

Medewerker Schadeclaims en Service Zoetermeer - Zoetermeer

In deze uitdagende functie bij een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland ben jij verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van schadeclaims. Iets voor jou? Solliciteer nu naar...
Gepubliceerd: 31-10-2017
Referentie nr:#FIRK05941
B

Voor meerdere callcenters en contact centers in Zoetermeer zijn wij op zoek naar telefonische medewerkers en/of klantenservice callagents. Zowel voor de inbound als outbound afdeling zoeken we regelmatig nieuwe medewerkers. Wij hebben vacatures voor starters tot de meer ervaren callcenter medewerkers.

Je kunt aan de slag bij een callcenter in Zoetermeer wanneer je zoekt naar een parttime of fulltime baan. Het voordeel van het werken in een callcenter is de flexibiliteit die wordt geboden. Daarnaast zijn er in Zoetermeer diverse vacatures waar jij als medewerker voor kan werken. Dit kan zowel een klantenservice als een helpdesk campagne zijn. Dit is afhankelijk van jouw wensen.

Als je een interessante baan zoekt in de omgeving van Zoetermeer dan kun je direct solliciteren op de contact center vacatures die je het meeste aanspreekt.