https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_2eb3e94fa4922fc4.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_5250378ebad6b592.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?

Zoek hier naar de juiste vacature

https://www.klantenservice-medewerker.nl/_images_upload/_tn_040359a93dfcd59b.jpg
Op zoek naar een nieuwe baan?
Zoek hier naar de juiste vacature
Vacatures Zoeken

Klantenservice vacatures Amsterdam

Toffe baan als Klantcontact medewerker bij Rabobank Particulieren - Amsterdam

Wij zoeken nieuwe Klantcontact medewerkers op de afdeling Particulieren van de Rabobank in Amsterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan heb ik een toffe vacature voor jou!
Gepubliceerd: 19-07-2017
Referentie nr:#FILE11449

Medisch Service Medewerker met ervaring met een EPD bij Bergman Clinics - Naarden

Wij zijn op zoek naar medisch service medewerkers met ervaring met een EPD bij Bergman Clinics in Naarden. Heb jij eerder werkervaring opgedaan binnen telefonisch klantcontact en ben je...
Gepubliceerd: 03-07-2017
Referentie nr:#FIRK11281

Word NU Klantspecialist bij BCC - Schiphol

Ben jij DE persoon die wij zoeken? Heb je affiniteit met electronica en vind jij het fantastisch om klanten te adviseren? Word dan NU Klantspecialist bij BCC en solliciteer! 
Gepubliceerd: 01-06-2017
Referentie nr:#FILE10998

Klantenservice Winkelketen regio Almere - Almere

Lijkt het jou leuk om in een enthousiast klantenservice team te werken voor een bekende winkelketen? Reageer dan op de Klantenservice vacature bij een Winkelketen in de regio Almere!
Gepubliceerd: 11-05-2017
Referentie nr:#FICB10810

Meertalige vacature (Nederlands-Duits) in Amsterdam - Amsterdam

Ben jij een ster in de duitse taal? En zeggen mensen in jouw omgeving dat je van nature klantvriendelijk bent in gesteld? Dan is deze functie iets voor jou!
Gepubliceerd: 08-05-2017
Referentie nr:#FIRK09969

Leuke vacature bij Rabobank in Amsterdam - Amsterdam

Werken bij Rabobank? Dat kan! Ga aan de slag als klantenservice medewerker bij deze grote en bekende bank. Op de afdeling klantenservice Rabobank Amsterdam zoeken zij gezellige en enthousiaste...
Gepubliceerd: 07-04-2017
Referentie nr:#FIMLE10558

Klantenservice medewerker (NL-Duits) HEMA Amsterdam - Amsterdam

WIj zijn op zoek naar klantenservice medewerkers  (NL-Duits) voor het klantcontactcenter van de HEMA in Amsterdam. Ben jij minimaal 20 uur per week inzetbaar? Solliciteer dan direct.
Gepubliceerd: 29-03-2017
Referentie nr:#FIRK10500

Klantenservice vacature Cosmetische Zorg regio Amsterdam - Regio Amsterdam

WIj zijn voor een klantenservice vacature op zoek naar klantenservice medewerkers bij een Medische kliniek in de omgeving van Amsterdam. Interesse? Solliciteer dan direct.
Gepubliceerd: 29-03-2017
Referentie nr:#FIRK10473

Werken bij Rabobank in Amsterdam - Amsterdam

Wil jij graag werken in de financiële dienstverlening? En heb jij affiniteit met klantcontact? Kom werken bij Rabobank. Er staan klantenservice vacatures in Amsterdam open voor jou! Bekijk de...
Gepubliceerd: 27-03-2017
Referentie nr:#FIMLE10456

Klantenservice Medewerker Particulieren Rabobank Amsterdam - Amsterdam

Wij zoeken enthousiaste collega's op de klantenservice Rabobank Amsterdam! Heb jij affiniteit met klantcontact en wil jij graag werken in de wereld van banken en verzekeringen? Solliciteer dan en...
Gepubliceerd: 24-03-2017
Referentie nr:#FIMLE10455

Woon jij in Amsterdam en zoek je leuke klantenservice vacatures Amsterdam? Lees dan hier verder hoe je hierop kunt reageren! We zijn contant op zoek naar nieuwe medewerkers die bewust kiezen voor het contact center vak en daarnaast in Noord-Holland wonen. We hebben regelmatig callcenter en klantenservice vacatures, waar we klantgerichte en servicegerichte callcentermedewerkers voor zoeken.

We hebben diverse vacatures openstaan bij verschillende contact centers in de omgeving van Amsterdam. Het gaat om projecten als servicedesk medewerker, klantenservicemedewerker of technische helpdesk medewerker. De klantenservice vacatures in Amsterdam vereisen uiteindelijk allemaal een goede mondelinge vaardigheid en daarnaast een klantgerichte instelling.

Een baan bij een callcenter in Amsterdam is een ideale vacature voor de student, herintreder, starter als ervaren callcentermedewerker. Je kan zelf bepalen of je liever voor een inbound (service gericht) of outbound (commercieel gericht) project wilt werken.